Contul meu | Cos cumparaturi
Abonare Newsletter:
Informatii comanda

Pentru a plasa o comanda, mai intai iti deschizi un cont pe site. Dupa ce completezi formularul de inscriere, contul tau va fi activat ( poate sa dureze 10 minute ) . Dupa ce ai completat formularul de inscriere, nu vei mai putea face modificari ulterioare, deci atentie la completare !

Comenzile se fac prin cosul de cumparaturi. Daca deja cunosti bine produsele REFAN si descrierea lor, atunci ai si posibilitatea de comanda rapida. Pentru a evita eventuale greseli de comunicare, NU se preiau comenzi telefonic.

In ziua in care primesti coletul, veti fi sunat de curier la numarul de telefon care il completezi in formularul de inscriere.

Pentru comenzi mai mari de 900 ron, este necesara o discutie telefonica.

La sediul firmei noastre nu avem produse pentru vanzare. Deci in cazul in care esti persoana fizica si doresti sa achizitionezi direct ( fara curier ) produsele noastre, atunci ai posibilitatea sa contactezi unul dintre distribuitori sau sa vizitezi un magazin partener. Lista magazinelor partenere si a distribuitorilor este afisata pe site. Este posibil ca sa existe diferente de preturi intre cele din site si cele ale magazinelor partenere si distribuitorilor,  datorita unor oferte  ce apar in anumite perioade ale anului.

Dupa ce a fost lansata o comanda, nu se mai poate interveni asupra ei cu adaugari de noi produse. Vei primi informatii prin email despre starea comenzii tale ( de ex : in procesare, ambalata, livrata la curier , etc).

Daca vei plasa 2 comenzi intr-o saptamana, vor fi considerate ca 2 colete separate.

Daca nu primesti de la noi nici un email despre starea comenzii tale in maxim 48 de ore dupa plasarea comenzii, inseamna ca nu am primit emailul tau si in acest caz te rugam sa ne contactezi telefonic.

Daca produsele cerute de dumneavoastra sunt pe stoc, trimitem colet prin curier rapid ( Urgent Curier sau Otto Curier ) a doua zi, de luni pana vineri.

Daca nu sunt pe stoc cateva din produsele comandate atunci, va sunam sa ne spuneti daca sa va trimitem coletul fara acele produse sau asteptati cateva zile pana soseste la noi urmatorul  colet de la fabrica (care soseste la noi de obicei vinerea). Nu trimitem colete prin Posta Romana.

Nu e important daca un anumit produs este pe stoc sau nu in momentul in care plasezi comanda, deoarece primim colet de la fabrica din Plovdiv, Bulgaria saptamanal. Deci produsele noastre sunt proaspete si au termen de valabilitate mare.

Persoanele juridice si colaboratorii vor fi serviti cu prioritate, deoarece misiunea noastra este sa ajutam oamenii sa isi dezvolte resurse proprii ca sa devina prosperi. Iar persoanele fizice vor fi servite in functie de disponibilitati.