Contul meu | Cos cumparaturi
Abonare Newsletter:
Returnari produse

Conform legislatiei in vigoare, orice cumparator care face cumparaturi pe internet are dreptul la retragere in decursul a 14 zile lucratoare din ziua in care intra in posesia produsului, cu exceptia produselor alimentare si produselor consumabile. 

Fabrica REFAN din Plovdiv considera ca produsele sale sunt consumabile si NU accepta returnari de produse. De aceea, nici firma noastra SC MAYRACH BEAUTY SRL-D, pentru moment, NU accepta returnari de produse marca REFAN.

Toate produsele ajung la noi de la fabrica din Plovdiv, Bulgaria, cu certificat de conformitate pentru calitate. In cazul in care nu sunteti inca familiarizat cu produsele REFAN si aveti neclaritati despre calitate, miros, aspect si altele, va recomandam sa achizitionati la prima comanda diferite testere pentru a cunoaste produsele. Sau sa achizitionati produse marca REFAN direct din magazine. 

Daca depozitati parfumurile si sapunurile cu glicerina in lumina soarelui sau in camere unde sunt temperaturi peste 25 de grade, calitatea parfumurilor si produselor cosmetice poate fi afectata.

In cazul in care pompa de la un flacon de parfum este defecta sau se defecteaza datorita unei folosiri necorespunzatoare, nu se accepta retur. Dar aveti posibilitatea sa achizitionati alt flacon gol, la urmatoarea dumneavoastra comanda.

In cazul in care un flacon cu parfum de 10-30-50-100 ml curge in timpul transportului de la firma noastra pana la adresa dumneavoastra, nu se accepta retur. Daca doriti sa nu aveti astfel de probleme, va recomandam sa cumparati parfumuri la sticle de plastic de 250ml. REFAN produce parfumuri la sticle de plastic de 250ml si NU produce flacoane de sticla de 10-30-50-100 ml.REFAN nu e raspunzator de calitatea flacoanelor din sticla.